Usuwanie konta Wildroot
Usunięcie konta kasuje z serwera:
- login, hasło i wszystkie sesje logowania,
- Twoje postacie we wszystkich światach (światy, w których grasz sam(a), znikają w całości; we wspólnych światach założycielem zostaje najstarszy z pozostałych graczy),
- kryształy 💎 i ekwipunek magicznych rzeczy.
Zostaje wyłącznie anonimowy zapis zakupów z Google Play (bez loginu) – potrzebny do rozliczeń i zwrotów. Rzeczy, które postawiłeś(-aś) we wspólnych światach, zostają dla pozostałych graczy.
W aplikacji lub w przeglądarce: zaloguj się na stronie startowej gry i wybierz „Usuń konto” pod swoim loginem. Albo zrób to tutaj:
Nie pamiętasz hasła? Napisz do nas przez kontakt z polityki prywatności, podając login – usuniemy konto w ciągu 30 dni.